Kantoorprofiel

Het kantoor Grondhuis Geenen juristen bestaat reeds sinds 1992. Binnen ons kantoor geldt als uitgangspunt dat er op een flexibele manier gewerkt wordt, inspelend op de veranderende wensen van de opdrachtgevers. Onze werkwijze kenmerkt zich voorts door  authenticiteit en sterk pragmatisch handelen.

Oprichter van het kantoor

Het kantoor Grondhuis Geenen juristen is in 1992 opgericht door Mr J.C.V. Grondhuis Geenen. In 1986 heeft hij het doctoraalexamen privaat-en strafrecht behaald aan de Universiteit van Utrecht. Tijdens de studie Nederlands Recht heeft hij ook gedurende enige jaren bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit gestudeerd. Het laatste vanwege zijn sterke belangstelling voor het bedrijfsleven.
Het ondernemende blijkt ondermeer uit een aantal buitenlandse werksituaties tijdens en na de studie, ondermeer in Denemarken. Mr J.C.V. Grondhuis Geenen heeft na het afstuderen op een advocatenkantoor in Utrecht gewerkt. Omdat het verrichten van juridische werkzaamheden binnen een bedrijfsgerichte context te zeer gemist werd, volgde hij een aantal vervolgstappen. Het uitgangspunt werd steeds meer juridische werkzaamheden te verrichten met inachtneming van de bedrijfsgerichte belangen van de opdrachtgever.